Şikayetler

Adanadan bir dedektiflik şirketine eş takibi için paramı kaptırdım şimdi cep numaralarını arıyorum açmıyorlar elimdede bir belge yok elden ödeme yaptım çok pişmanım ve üzgünüm bana nasıl yardımcı olabilirsiniz

Han... Doğ... - 14-09-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






İzmirden İ**** Dedektiflik ile 1 hafta eş takibi hiMeti aldım ama dolandırıldım işimi yapmadılar bütceme uygun diye tercih etmiştim bu dedektifi param gitti şimdi ulaşamıyorum telefonumu ilettim lütfen geri dönüş yaparmısınız

Ali... Çer... - 11-09-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Eş takibi için izmirden bir dedektif ile görüştüm 1 hafta takip 5.000 tl dedi anlaştık işime başladık dediler hiç memnun kalmadım işin sonunda elime saçma bir fotoğraf yolladılar paramı geri istedim alakadar olmadılar bile telefonlarımı bile açmadılar yani dolandırıldım haram olsun elimde sadece adı U**** Ö******* olan birine para yatırdım dekont var ama dedektif U**** Adında biri napıcamı bilemedim açıkçası eşimdende duyar diye çekiniyorum bu konusa yardımlarınızı bekliyorum

Fer... Ser... - 09-09-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Bende şahıs dedektif olan biri tarafından dolandırıldım ne faturası ne bir sözleşmesi vardı.  Bana bu konuda yardımcı olun detaylarını numaramdan ulaşarak paylaşabilirim 

Tül... Asl... - 04-07-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






İzmirden dedektiflik hizmeti aldım isimlerini vericem bilmiyorum kesiyormusunuz ama tam bir dolandırıcılar yalancılar bu şahıslar paramı alıp işlerini yapmadılar ayrıca birde üstüne para talep ettiler. Dolandırıcı sözde firmanın adı E** Dedektiflik bu konuda nasıl bir yol izlerim bana yardımcı olurmusunuz

Ser... Dev... - 30-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Bir dedektiflik firması tarafımdan antalyada dolandırıldım iodadd derneği yardımlarınız için teşekkürederim. İyi günler

Pel... Der... - 17-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Dedektiflik hizmeti için S*****H**** anlaştık. Birinin araştırılmasını istedim hakkında bilgi almak istedim tamam denildi şu kadar ücret dediler benden para aldılar ve 1 hafta oyaladıktan sonra para iadesi isteyince küfür kıyamet telefonda terbiyesizleştiler ve numaramı bloklayıp kayıplara karşıtılar. Kişinin adı da S**** S**** Ö*****. Bu konuda bana nasıl yardımcı olabilirsiniz ? Sizden dönüş bekliyorum.

Fun... Sad... - 16-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben eş takibi hizmeti için bir dedektiflik firmasından hizmet aldım. İşime başladılar sonrasında karşı tarafın cep numarasına ulaşamadım günlerce paramın yarısını yatırdım bir şahsın adına karakola gittim dekontla işleme aldılar ama kaç ay geçti hala bir ses soluk çıkmadı yatırdığım parada az para değil bana başka bir yardımınız dokunurmu acaba. ?

Ard... Den... - 15-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben bir dedektiften eş takibi için fiyat aldım yüksek geldi. Sonra istersem eşimi benim takibimin yapabileceğini söyledi ben de eşimin iş çıkışı nereye gittiğini öğrenmek istiyordum bana takip cihazı önerdi ve bu fiziki takip için verdiği ücretten 5 bin gibi düşük bir rakamdı anlattı süsledi güzelce en sonunda tamam dedim ertesi güne buluşma ayarladık istanbul kadıköy de bir adam geldi ben dedektif ****** ********** dedi cihazı gösterdi nasıl çalıştığını anlattı parayı teslim ettim ve sonra ayrıldık akşam eşim geldi aracı garajdaydı inip cihazı koydum ve ertesi günü bekliyordum işinin adresini biliyordum sabah işe gitti telefondan takip ediyordum adrese bakıyorum farklı bir yer iş yerinin neredeyse 1-2 km uzağında duruyor park halinde gözüküyor eşimle konuşuyorum işteyim diyor evet gelen seslerden anlıyorum. Tekrar dedektiflik ofisini aradım murat beye anlattım bana yine birsürü şey anlattı böyle olurmuş konum almamış mış bilmem ne böyle olacaksa istemem iade edin paramı dedim iade edemiyoruz hanımefendi dedi neyse dedim belki dediği gibidir dedim. Eşim eve geliyor kapıda garaja giriyor park edecek konuma bakıyorum bu seferde yine başka bir konum ayrıca tarih saat yanlış bir ay şarj gider demişti 5 günde şarj bitiyor yine aradım asla iadeyi kabul etmiyor kullandınız diyor ne yapacağımı bilmiyorum bana yardımcı olabilirmisiniz ? Ödediğim ücrette yüksek çünkü çok üGünüm mağdurum

Hat... Soy... - 14-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba ben eş takibi için hizmet aldığım şahıs tarafından kandırıldım. Eşimin telefon dökümanlarını çıkartmak için konuştuk hallederiz merak etmeyin dediler anlaştık paramı elden almak için bir yerde buluştuk 24-25 yaşlarında bir genç gönderdim parayı ona teslim edin dedi dedektif parayı teslim ettim aldım belgesi imzaladık karşılıklı bir nüshası bende diğeri murat adında şahısta kaldı. Ödediğim ücret 17.500 tl yüklü bir meblağdı sonra ayrıldık dedektifle görüştüm 24 saat sonra bilgiler geleceğini söyledi akabinde belgeyi whatsapp aracılığıyla yolladılar incelediğimde telefon no görüşmeleri ve msj dökümü vardı ama görüşmelere baktığımda numaraların hepsi yabancıydı msjlarda alakasızdı benim çocuklarımın ortak tanıdıklarımızın bile numaraları yoktu hiç tanıdık olmazmı dedim ve dolandırıldığımı anladım aradım beyfendi dedim anlattım bana bu kişilerle görüşüyor biz işimizi yaptık bunları alabilmek için kaç yere para ödedim bana bile az kazanç kaldı diyordu bende beni kandırıyorsunuz bunlar alakasız numaralar yazışmalar paramı geri verin şikayet edeceğim dedim git istediğin yere şikayet et bir delilin varmı dedi telefonu kapattı. Ne yapacağımı bilmiyorum lütfen bana yardımcı olun derneğinize başvuru yaptım cevabınızı bekliyorum. İyi çalışmalare

Yas... Kar... - 09-06-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Yardımlarınız için teşekkürederim. İyiki böyle bir özel dedektifler derneği kurup mağdurların yanında duruyorsunuz elinizden geleni yapıyorsunuz. Başta özel dedektif mehtap hanıma ve emeği geçenn ekibine herkese saygılarımla .

Ken... Han... - 21-03-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






İlginiz yardımlarınız için teşekkür etmek istedim. Buradan benim gibi mağdur olan dolandırılıp kandırılan arkadaşlara sesleniyorum yasal olmayan kendini özel dedektif sanan kim olduğu belirsiz kişilwrle çalışmayın kurumsal şirket bulup araştırın sizde benim gibi mağdur olmayın İyi günler

Şir... Kan... - 10-03-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Başka dedektif tarafından dolandırıldım üstüne birde tehdit aldım şimdi bu şahısa ulaşamıyorum telefonları kapalı yardım istiyorum sizlerden iletişim bilgilerimi verdim dönüş yaparsanız sevinirim

Ahm... Kul... - 09-02-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






İyiki bu özel dedektifler derneği kurup mağdur olan bizlere elinizden gelen yardımları desteği sağlıyorsunuz sizlere duacıyım ve buradan mağdur olan yada olmayan arkadaşlara sesleniyorum lütfen dolandırılmayın kandırılmayın zaaflarınızdan vurulmayın çalışmak istediğiniz özel dedektiflik büroları araştırım hakkında şikayet varmı özel dedektif adı soyadıyla şirket ismiyle bu işi şahısmı yapıyor yoksa gerçekten bir şirketmi fatura sözleşme kesiyormu yapıyormu bana ders oldu dolandırıldım canım yandı yoğurdu üfleyerek yiyiyorum sizlere buradan sesleniyorum sizde yanmayın emeği geçen herkeze çok çok teşekküredıyorum

Kad... Alp... - 05-02-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Yardımlarınız için teşekkürederim size duacıyım çünkü özel dedektif tavsiyesi olarak verdiğiniz my dedektiflik ltd şti şirketiyle çalıştım bütün şüphelerimi yok ettiler. Allah sizden de özel dedektif mehtap hanımdan da bin kere razı olsun

Ecr... Der... - 03-02-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Almanyadan geldim Türkiyeye evleneceğim kız arkadaşımın geçmişi için otel kaydı ve telefon dökümü istedim araştırdım ve anlaştığım İ**** D********** özel dedektif firması tarafıma bir kağıt üzerinde alakasız numara ve alakasız otel ismi göderidi ve bunlar için ciddi bir meblağ ödeme yaptım tekrar aradım şahısı biz çıkarttık hallettik işimizi yaptık dedi paramı istedim oralı bile olmadı şimdide engelledi arıyorum ulaşamıyorum elimde faturra bir belge yok ne yapacağım yardımlarınızı bekliyorum lütfen.

Hak... Sar... - 17-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Eş Takibi ve aldatma tespiti için defalarca özel dedektif tutmama ve bu iş için bugüne kadar binlerce lira para ödememe rağmen tek bir kanıt dahi elde edemeyen birkaç özel dedektiflik firmasından sonra izmir’de ve hatta bana göre Türkiye’deki en iyi özel dedektiflik firması olan MY DEDEKTİFLİK'e bu işi verdim ve bana o kadar sağlam delillerle geldiler ki. Beni aldatan eşimin önüne kanıtları sunar sunmaz ağlayıp özür dilemeye başladı.

Gül... Ü.... - 15-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Evlilik öncesi takip hizmeti için daha önce anlaştığımız ancak paramızı aldıktan sonra bizlere dalga geçer gibi acele etmeyin ekiplerimiz sahada diye diye tam sekiz ay geçiren, bizleri mağdur eden adını vermek istemediğimiz şahıs ile ilgili şikâyetlerimiz vardı. Sonrasında izmir’de özel dedektiflik işini sürdüren özel dedektif Mehtap hanımla iletişime geçiren siz değerli derneğinize sonsuz teşekkürler. İki ay gibi kısa bir sürede hızlı bir şekilde bana gerekli olan tüm bilgileri fazlasıyla ve titizlikle hazırlayan my dedektiflik şirketine de çok teşekkürlerimiz sunuyorum. Nasip olursa gönül rahatlığı ile evlilik müessesini kurabileceğim.

Nec... D.... - 14-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben dolandırıldım ve salak yerine konulmak beni kahrediyor. İstanbulda özel dedektif olan H***** D******* bürosu M***** K**** adında adamla anlaştık parayı hesaba yolladım ama M***** K**** değildi bu adam aradım söyledim bnm çalışanım dedi tmm dedim yolladım sonra işimi yapmadılar yani dolandırıldım elimde birtek bu makbuz var şimdi ulaşamıyorum adresinde yok telefon kapalı lütfen yardımcı olun banada ne yaparım ne ederim bir yol gösterin.

Ahm... L.... - 13-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Yardımlarınız ilginiz için teşekkürederim. İyiki böyle bir özel dedektifler derneği kurmuşsunuz. Bu özel dedektiflik işinin dolandırıcıları gerçekten çok fazla önüne gelen insanlar tek başına yada bir iki kiişi bu işi yapmaya çalışıyor yasa dışı işlemler diz boyu şantaj şekeri tuzu vergisi yok bürosu şirketi yok resmi hesap yok kimle konuşuyorsun kime parayı yatıttırıyor başını belaya sokuyor bende bu insanlarla karşılaştım bende mağdurum bu yorumları okuyun bizler yandık siZler yanmayın dikkate alın

Hal... A.... - 12-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben my dedektiflik şifketinin resmen 2 hafta peşinde koştum işimi almadılar. Çok kızdım başka özel dedektif ararken istanbulda dedektiflik bürosu olan G***** Dedektiflik ile anlaştık. İşime başladılar ama bilgi istediğim zaman geç döndüler sanki takip etmiyorlarmış gibi fotoğraf istiyorum geçiştirdiler 1 hafta sonunda hiçbir delil vermediler elime bırakın onu eşimin bile fotosunu çekemedikleri gibi işlerini yapmadılar paramı iadesini istedim biz işimizi yaptık dediler şikayet edicem dedim elinizde ne varki bakın canımı sıkmayın ben sizi kocanıza şikayet ederim diye ukalaca terbiyesizce tehdit etti beni ve telefonu yüzüme kapadı. Bende korkumdan eşime gider diye ses edemedim verdiğim ücrette yüksek zor zar buldum ayarladım ben onu kul hakkı bu allah yedirmesin. Sonra yine my dedektiflik şirketine döndüm siz işimi almadığınız için dolandırıldım başka bir dedektiften dedim sitem ettim çünkü ben onlarla çalışmak istemiştim.Sonra bana bu derneğe başvuru yapın dediler. Benim gibi dolandırılan kandırılan mağdur kişilere yardımcı oluyormussunuz. Banada bu konuda yardımınız olursa çok sevinirim. Bilgilerim sizde mevcut dönüşünüzü bekleyeceğim şimdiden teşekkür ederim.

Cer... D.... - 10-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba. Bursadan eş takibi hizmeti için bir dedektiflik firmasıyla çalıştım işimi doğru düzgün yapmadılar 3.gün ödediğim paramın kalanını iade edin istemiyorum dedim paramı geri ödemediler ve telefonlarımı açmadılar yani dolandırıcılar bunlar mağdurum MY Dedektiflik şirketinden buraya yönlendirdiler yardımlarınızı ve bana ulaşmanızı bekliyorum. İyi çalışmalar

Ays... T.... - 09-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Özel dedektifler derneğine sonsuz teşekkür ediyorum bana my dedektiflik şirketini önerdikleri için. Harika bir hizmet aldım dedektif mehtap hnmdan. Ama sayenizde tabiki. www.mydedektiflik.com.tr adresleri özel dedektif arıyorum diyenler hiçbir yerde zaman kaybetmeyin direk mehtap hnm arayın *********** inş kesilmez

Mer... E.... - 07-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba. Ben 2 ay önce şikayet bildirmiştim. Hızlı dönüşünüz ve öneriniz için gerçekten size teşekkürü borç biliyorum. Mehtap hanımla çalıştım şimdi herşey yoluna girdi. Önce size sonra önerinize teşekkür ederim. Eğer sizin için sakıncası yoksa özel dedektif arayan insanlara yardımcı olmak için mehtap hanımın şirketinin linkini paylaşmak istiyorum. Önceki şikayetimi okumuş olanlar ve okuyacaklar için yada aynı durumu yaşamasınlar diye. Umarım kesilmez https://www.mydedektiflik.com.tr özel dedektif yorumlarına bakın başka birşey demiyorum. İodadd sizede minnettarım. İyi çalışmalar

Can... D.... - 04-01-2021



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Eş takibi için bir dedektifle konuşup anlaştım ama paramın yarısını alıp işime başladılar elime alakasız fotoğraf verdiler ilgisiz davrandılar ve üstüne arıyorum diye beni azarladılar işimi sonlandırın dedim paramı istedim vermediler adreslerine gittim öyle bir yer yok ne yapacağım bilmiyorum bana yardımınız olursa sevinirim izmir özel dedektifler derneği yetkilileri lütfen

Meh... A.... - 09-12-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Özel dedektif tarafından dolandırıldım paramı iade etmiyorlar günümü boş yere doldurup daha para istediler bana lütfen yardımcı olurmusunuz. Sizden başka kimseye güvenmiyorum izmir özel dedektif tavsiyenizi istiyorum

Han... Ş.... - 08-12-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






İyi akşamlar öncelikle. Ben eşimin telefonuna casus programı satın almak için dedektiflikle görüştüm Bana neler yapılacağını anlattılar tamam dedim. Paramı ödedim satın aldım. Eşimin telefonuna bir casus program indirip kurdum dedikleri gibi ayarladım ama casus program çalışmadı hata verdi hep aradım dedektifliği tekrar silip yüklememi istediler yaptım ayarladım yine olmadı kandırıldığımı düşündüm tekrar aradım olmuyor dedim yapamıyorsunuz dedi ofisinize geleyim siz yapın dedim kabul etmediler ertesi gün Google’da yazdıkları adrese gittim başka bir yer Çıktı orada öyle bir dedektiflik yok oradayken tekrar aradım bu seferde aramamdan sıkılmış olacaklar hat kapalı yada kırılmış. Yani takip programı diye beni dolandırıp kandırdılar allah bilir kaç kişiyi böyle dolandırıp paralarını alıyorlar anladımki casus izleme dinleme msj okuma diye bir sistem yok başkaları bu tuzağa düşmesin inanmasın bana yardımlarınız olabilirimi bilmiyorum özel dedektifler derneğinize yazmak istedim eğer yardımlarınız olursa sizlerden haber bekliyorum saygılar. Güvenilir dedektif arıyorum

Can... D..... - 19-11-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Eş takibi için Adana ******özel dedektiflik bürosuyla anlaştım. Eşimin çok kurnaz olduğunu etrafına arkasına çok baktığını asabi biri olduğunu anlattım bu bizim işimiz merak etmeyin dediler işe başladılar 2. Gün bir telefon geldi bizi çekiliyoruz daha fazla gidemeyiz dediler neden fark etti bizi bende doğal olarak sizlere söylemiştim baştan paramı iade edin o zaman dediğimde paranızı iade edemeyiz bunu daha fazla uzatmayın eğer uzatırsınız olacaklara katlanırsınız deyip beni güzelce tehdit de ettiler yani eşime söyleyecekler takibi eşimin huyunu sinirini bildiğim için bende uzatmadım konuyu aramadım bir daha. Yani dolandırılıp tehdit aldım bu konuyu karakolada taşıyamadım sizlerin dedektifler derneğinizi buldum yardımcı oluyorsunuz banada bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum başkaları dolandırılıp tehdit edilmesin bari. Bana dönüşünüzü bekleyeceğim iyi çalışmalar diliyorum.

Han... S.... - 17-11-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba ben İstanbul’dan yazıyorum. İstanbulda özel dedektif arıyorum. Eşimin beni aldattığından şüphelendiğim için telefon gizli takip programı satın alıp özel dedektif firması ile anlaşıp kurdum. Bana ilk başta program için izleme dinleme msjlarını görme hepsi bu programda olduğunu söylediler ama ben bunların hiçbirini göremiyorum yapamıyorum. Eşimin sözde telefonuna Msj gelince başkasından, bana bildirim geliyor saat gösteriyor sadece, msjın içeriği yok ve telefonundan yarım yamalak konum gösteriyor bu bu değil yani konuştuğumuz gibi değil. Firmayla görüştüğümde ise biz bu ürünü sattık sizede söyledik bu şekilde diye yalan konuşuyorlar dolandırdılar beni böyle bir şey için neden bu kadar para koyup satın alayım. Benide telefondan engellediler ulaşamıyorum evden çıkıp dışarıya arayamıyorumda. Ben sizlerin derneğinizden yardım istiyorum mağdur olanların yazılarını okudum o kadar çok dolandırılan varki bunları durdurun lütfen. Bende mağdur oldum böyle bir sistem yok inanmayın, dolandırılmayın diyenlere, yorum yapanlara, inanmadım denemek istedim herkes gibi olmadı , pişmanım lütfen yardımcı olun özel dedektif derneği bana profesyonel özel dedektif lazım yönetimi. bekliyorum

Yağ... A.... - 01-11-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Otel kaydı dökümü vercez diye beni dolandırdılar. Özel dedektif tarafından dolandırıldım. Çok çirkin insanlar tarafından dolandırıldım. Lütfen bana yardım edin. En azından iade almak istiyorum paramı

Kem... Ş.... - 27-10-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben N**** D*****. Dedektiflik şirketinden otel kaydı çıkarma için hizmet aldım ve 50.000 TL ödedim.bana 24 saat içinde döküm elimizde olur dediler . Ertesi gün bir döküm yolladılar son 1 senelik olarak eşimin başkasıyla kaldığı kalmadığı dökümü . Yollanan dökümde tuhaf tuhaf yerler de otel isimleri yazıyor isim eşimin adı soyadı zaten ben vermiştim onuda konuşurken dedektifle bir otel ismide ben söylemiştim Antalya’da oda yazıyor doğru ben söylediğim için oda sanırım benimle bile kaldığı otelleri bulamadıkları gibi abuk zubuk otel isimleri yazıp buralarda yalnız kalmış olarak göstermişler yani dolandırdılar beni aradım biz olanları çıkarttık dediler yalan söylemeyin dedim benim söylediklerim bir tek doğru dedim biz işimizi yaptık çıkartmak için kaç paralar ödedik yapacak birşey yok dediler çok sinirlendim daha fazla konuşursanız isterseniz eşinize arayıp soralım söyleyelim diye tehdit ettiler birde üstüne eşimin duymasını istemiyordum sustum aşağılık insanlar yalancılar lütfen bana yardımcı olun ne yapmalıyım.

Can... K.... - 11-10-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben adres telefon tespiti için İ**** Ş**** dedektif hizmeti aldım. 1 gün içinde dönüş olcak dediler paramı yatırdım anlaştık bana bir telefon birde adres yolladılar telefon no ulaşılmıyor adrese gittim öyle biri ne oturmuş orada nede oralarda öyle bir şahıs var kimse tanımıyor kandırıldığımı anladım aradım geri dedektifliği biz hizmetimizi verdik ne yapabiliriz yoksa kimse paramı verin dedim öyle no yok adres de kimse tanımıyor şahısı dedim vermediler paramı bende küfür ettim sinirden oda telefonu kapadı bir daha aradım açmadılar engellemişler beni mağdurum bana yardım edin asla kandırılmayı kabullenemiyorum salak yerine konulmayı bunun peşini bırakmıcam ben zor buldum parayı ve arkasındayım eğer sizde bana bir şekilde yardımcı olabilirseniz çok sevinirim teşekkürederim.

Mer... T.... - 03-10-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba ben A*** F**** dedektiflikten hizmet almak için anlaştım ödememi yaptım fatura bile kesmediler sonra kesicez dediler parayı aldığına dair boş bir kağıda yazı yazdı imza diye kağıdı karalayıp bana verdi işe yarın başlıcaz dediler. Yarın oldu arıyorum cvp yok Msj yazdım cvp vermediler en sonunda bana ne desinler zırt pırt niye arıyıp duruyorsun biz sana bilgi vericez gelişme olunca dedi. A**** şahıs iki gün geçti hala bir bilgi yok yine aradım bu sefer açtı telefonu bana ağza gelmeyecek kelimeler laflar sarf etti şookk oldum ne diyorsunuz dedim yapmıyorum işinide deyip yüzüme kapadı telefonu sonra yine aradım ulaşılmıyor bu ismi araştırdım telefon no araştırdım başka birinin üzerine kayıtlı açık hatmış yani dolandırıldım paramla rezil oldum duymadığım azar laf küfür kalmadı terbiyesiz insan allah sana o parayı yediririm kul hakkı diye birşey var arkadaşlar resmî olmayan faturası olmayan merdiven altı tabiri çalışan yeri yurdu olmayan dolandırıcı insanlara kanmayın zaten mağduruz bir minnet arayıp dedektifle çalışıyoruz ve bu şekilde dolandırılıyoruz 3 ü de 5 şi de 10 u da para paradır ucuz etin yahnisi de gerçekten yavan olur derler haketten doğru söylemişler aman Sizde dolandırılıp kandırılmayın başınıza iş açmayın. Banada lütfen yardımcı olun 

Eli... Ayd... - 09-09-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






E** dedektiflik ismnde bi yerle anlaştık. Paramı ödedim işime başlandı İzmirde. İlk gün ev iş yeri foto attılar daha sonrası işte evde fazla dışarı çıkmıyor diye diye günümü doldurdular ben hiç ama hiç memnun kalmadım bu firmadan paramı helal etmiyorum o şahıslardan allah çıkartır biz bu parayı kazanmak için gece gündüz çalışıp emek harcıyoruz böle basit yollarla işlerini yapmayıp dolandırıyorlar milleti paramın son kuruşuna kadar allah çıkartsın terbiyesizler işlerini hakkıyla yapmıyorlar evden çıkmıyor deyip eşimin iki defa arkadaşına gittiğini öğrendim ortak arkadaşımdan bu nasıl birşey ya bu nasıl bir takip bana bu firma için yardımcı olun paramı istiyorum. Ayrıca bu yorumlarımı okuyanlarada özel dedektif tutarken lütfen yorumları tavsiyeleri okuyun. Benim düştüğüm duruma düşmeyin.

Abd... İ.... - 07-09-2020



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Ben bir mağdur olarak yazıyorum eş takibi için dolandırıldım şantaja uğradım. Anlaştığım dedektif benden parayı alıp işe başlıCaz dedi paranın tamamını ödedim bana bir sözleşme yaptı imzalattı. İşime başlandı 1 hafta olarak anlaştık eşime dair fotolar atıldı bir kadınla değil ama kimi zaman bir erkek var yanında günler tükeniyordu zamanım bitiyordu dedektif B******* K******* şahıs beni arayıp eşiniz kadınla buluşacak yerleri tespit ettik ama zaman bitiyor bugün nasıl yapalım dedi bende elim mahkum bitirelim lütfen yardımcı olun bir iki gün gidin dedim teklimi reddetti herşey masraf dedi verdiğim 30.000 TL yetmedimi dedim biz bir hafta için anlaştık hanımefendi dedi eğer uzatmak istiyorsanız 10.000 TL daha verin 2 gün daha gidelim bitirelim buraya kadar geldik dedi ne yaptım ettim ikna edemedim parayı verdim konuştuğumuz 2 gün de bitti ama ne bir kadınla foto nede başka biriyle foto vardı aradım dedim siz beni dolandırdınız kandırdınız paramı aldınız dedi ben 2gün daha gittim yapmadı ne yapabilirim sizi şikayet edicem dedim et dedi telefonu kapadı birdaha aradım engellemiş beni elimde sadece bir a4 kağıdı üzerinde sözleşme diye tabir ettiği kağıt parçası var polisede gidemedim eşim duyar eve tebligat gelir polis gelir diye anlıcanız dolandırıldım kandırıldım başka insanlar kandırılmasın dolandırılmasın derneğinize yazıyorum bu derneğin başkanı mehtap hanımlar yardımcı olsunlar bana lütfen

Gön... S.... - 07-12-2018



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.






Merhaba. Eş takibi için İ**** D********* özel dedektiflik bürosundan hizmet almak için anlaştım.1 hafta olarak anlaştık, özel dedektif denilen şahıs paranın yarısını talep etti buluştuk elden verdim bana fatura bile vermedi işe başlayacağı yarın dedi başladılar eşimin ilk gün aracına binerken markete girerken fotosunu attılar ilk gün böyle geçti 2.gün yazıyorum arıyorum ne bir cvp var nede telefona bakan aklıma binbir şey geldi korktum param gitti diye ö gün öyle geçti hiç kimse cvp vermedi.Ertesi gün yine aramaya başladım bu seferde cep no kullanılmıyor dedi. Korktuğum başıma geldi dolandırılmıştım.Elime dair hiçbir belge de yok sadece şahısı tarif edebilirim.lütfen bu konuda bana yardımcı olun.

Han... Y.... - 01-03-2018



Şikayetiniz kontrol edilip en kısa sürere size dönüş sağlanacaktır.